Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2017 22:22 - Тайните послания на Българските илюминати в Скуби Ду, Том и Джери и Смърфовете с култовите Български фригийски шапки на влъхвите и Извънземните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6893 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 16.12.2017 15:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Като разпръсваха и имплантираха свещеното Божие феноменно семе сред всички племена и народи като начален задължителен етап на тяхното генно – инженерно културно – цивилизационно очовековечаване, Българските жреци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена оставиха в наследство на своите феноменни потомци неотменимото перманентно задължение и мисия да мултиплицират и преекспонират навсякъде сакралната Божия Българска информация, зашифрована с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  – 

във всички информационни носители и средства за масово осведомяване и информиране, като анимационните филми за малки и големи са едно широко и дълбоко поле за изява в тази дейност!  

ЕДНО ШИРОКО И ДЪЛБОКО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА СА на=
ЗА ИЗЯВА на Бълкари Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Исуш 
 

ЕДНО ШИРОКО И ДЪЛБОКО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА СА на=
ЗА ИЗЯВА на Бълкари Кан (Жреци) от Дуло от БЕЗИСТЕНА – 

всички широки и дълбоки полета за изява в тази сакрална Божия дейност са на Българите от жреческия род Дуло от феноменни гентетични потомци на Исус и Мария Магдалена, които са новоепохалните аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, и Които са Родоналниците на рестартираната новоепохална генерация на Техния род Дуло, отглеждан и живял от пост – Сътворенческо време на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена – Команден център и Главен КПП и портал между световете на Време – пространствения континиум в първопрестолния Божи град Олимп, който е Олимб, още и Имбол, по – точно Иамбол, който е Ямбол !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

„Скуби – Ду“ (на английски: Scooby – Doo) е дълго вървяща американска поредица, продуцирана от 1969 г. досега.
Създаденa е по идея на Вилям Хана и Джоузеф Барбера.
Оригиналният сериал, „Скуби Ду, къде си?“, е измислен за Хана – Барбера от сценаристите Джо Ръби и Кен Спиърс и дизайнерът на персонажи Ивао Такамото.

Вилям Денби Хана (англ. William Denby Hanna, 14 юли, 1910 – 22 март, 2001) е американски аниматор, филмов и телевизионен режисьор и продуцент.
Неговите филмови и телевизионни анимационни герои печелят много привърженици по целия свят през голямата част на миналото столетие

Джоузеф Роланд „Джо“ Барбера (на английски: Joseph Roland „Joe“ Barbera) (24 март 1911 г. – 18 декември 2006 г.) е влиятелен американски аниматор, режисьор, сториборд художник и карикатурист, чиито филмови и телевизионни рисувани образи десетилетия наред вълнуват милиони почитатели по цял свят.

Вилям Хана и Джоузеф Барбера стоят в основата на серии от кратки анимационни филми, продуцирани от Метро Голдуин Майер в периода 1940 – 1958

Хана и Барбера имат над 320 заглавия като продуценти (повечето от които в много серии) и повече от 250 като режисьори.
Сред най  – популярните им герои са Том и Джери, Скуби Ду, Семейство Флинтстоун, Смърфовете и други.  
 
Първоначално анимационионния филм се казвал  Mysteries Five –– Мистерии Пет, после  Who’s S – S – Scared ? , Кой е S – S – Scaredо ?, но скоро името е сменено на Scooby – Doo, Where Are You!  –– Скуби Ду, къде си?

Пилотният випуск на сериала Скуби Ду дебютира на канала на CBS на 13 септември 1969 година.

Скуби Ду

Сюжетът на мултифилма се върти около кучето Скуби Ду и четири младежи, членове на на корпорацията Секрет и Мистерии – Фред, Норвил Шаги, Дафна и Велма.

Пътувайки с  Mystery Machine – Машина на мистерии, нашите герои се сблъскват с призраци, духове, чудовища ( монстерс), извънземни и други свръхестествени същества, които тероризират местното население.
След като разследват, събират улики и доказателства и разпитват подозираните, героите започват да разбират, че призраци и други паранормални явления всъщност не съществуват и започват да ловят истинските злодеи.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това е накратко и обобщена официалната история на култовия сериал Скуби Ду, върху която сега с помощта на Свещения шифър ще разсекретим основните шифровани секретни документи, вложени в него от Небесните продуценти и сценаристи и вменени на земните им асистенти и ретранслатори – все техни генетични потомци от Божия жречески род Дуло, които са посветени в заверата и конспирацията феноменни Български жречески импланти на служба сред американската нация, обезродена и зомбирана за по – малко от 200 години от управниците си от изродените династични кланове на Дуло от Българските жречески генетични импланти в етносната група юдеи от тракийското племе евреи ( другата читава част на еврейското племе са израелтяните). 

Скуби – Ду (на английски: Scooby – Doo) е дълго вървяща американска поредица, продуцирана от 1969 г. досега.
Създаденa е по идея на Вилям Хана и Джоузеф Барбера.
Оригиналният сериал, „Скуби Ду, къде си?“, е измислен за Хана – Барбера от сценаристите Джо Ръби и Кен Спиърс и дизайнерът на персонажи Ивао Такамото.

Ето разсекретените лични и родови досиета на творческия екип на култовия анимационен филм: 
 

ДЖО РЪБИ=Диана и Ежуа Вер (Змей)

КЕН СПИЪРС=Кан (Жрец) на Исус Вер (Змей) 

Вер е един от 12 – те синонима на Змей от рептилската символика на Българските Богове Демиурзи, преминала в херметична хералдическа характеристика и символика от 12 змейски синонима от Древно  – Българския календар и за Божиите генетични феноменни деца и потомци – Българите жреци от рода Дуло.  

Много лесно змейският синонимен титул Вер се трансформира в издайническия етносен титул Евреи, защото той е змейският титулен печат на тракийското племе евреи, ударен им неизтриваемо от Българските жреци, култиватори и цивилизатори на това племе.  

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ от=от Бог Изуш и Богиня Матара Диана 
 
image

 
ИВАО ТАКАМОТО=Кан (Жрец) на Богиня Мат Диана

Вилям Денби Хана (англ. William Denby Hanna, 14 юли, 1910 – 22 март, 2001) е американски аниматор, филмов и телевизионен режисьор и продуцент.
Неговите филмови и телевизионни анимационни герои печелят много привърженици по целия свят през голямата част на миналото столетие
 
ВИЛЯМ ДЕНБИ ХАНА=ХАН Б ДИЕН ИМВЯЛ=Хан (Жрец) на Богиня Диана от Ямбол
феноменен генетичен потомък на жреците от първосвещената жреческа каста от рода Дуло на генетични потомци на Българските Богове Демиурзи от първопрестолния Божи град Ямбол на Богиня Диана – Великата Богиня Майка, Чието новоепохално аватарно проявление преди 2000 години пред Българите в Тракия е Мария Магдалена

Джоузеф Роланд Барбера (на английски: Joseph Roland  Barbera) (24 март 1911 г. – 18 декември 2006 г.) е влиятелен американски аниматор, режисьор, сториборд художник и карикатурист, чиито филмови и телевизионни рисувани образи десетилетия наред вълнуват милиони почитатели по цял свят.

ДЖОУЗЕФ=Богиня Диана и Изуж 

ДЖОУЗЕФ РОНАЛД БАРБЕРА=Брат от Дуло от Бог Изуж Вер (Змей)
феноменен генетичен потомък на жреците от рептилския род Дуло на генетични потомци от Бялото Братство на Българските Богове Демиурзи
 
Вилям Хана и Джоузеф Барбера стоят в основата на серии от кратки анимационни филми, продуцирани от Метро Голдвин Майер в периода 1940 – 1958

МЕТРО ГОЛДУИН МАЙЕР=Ган (Кан, Жрец) от Дуло на Богиня Матара Мария

Хана и Барбера имат над 320 заглавия като продуценти (повечето от които в много серии) и повече от 250 като режисьори.
Сред най  – популярните им герои са Том и Джери, Скуби Ду, Семейство Флинтстоун, Смърфовете и други.   


Нека сега заедно с просветените ни приятели се изкефим, казано накратко в разговорна форма вместо литературно издържаните зарадваме, насладим, възхитим, удивим..., на прекрасните първоразрядни анаграмни комбинации от Божиите имена, с които са съставени имената на тия култови и емблематични персонажи, наши любими герои от детството ни!

image




ТОМ И ДЖЕРИ=Ежуа и Матара Диана 

Имената на героите на този знаменит култов антагонистичен перманентно конфронтационен тандем така са подбрани от сценаристите, че като ви дадем ключа на кода, с който са зашифровани и засекретени, веднага без проблеми и с възхита да откриете и се озовете в очакващите ви протегнати ръце и обятия на Исус и Мария!

ОТКРИХМЕ С ВЪЗХИТА=ОТКРИХМЕ Бохиня Диана и Исуз  


КОНФРОНТАЦИЯ=КОНФРОНТАТССИЯ=Кан (Жреци) Братя от Диана и Иса 
 
ПЕРМАНЕНТНА КОНФРОНТАЦИЯ=Кан (Жреци) Братя от Иса и Богиня Матара Диана  –
перманентното състояние на противопоставяне и разделение на народите от техните изродени и извратени управници, всички от династични импланти на Българския жречески род Дуло сред другите тракийски племена, с цел създаването на перманентен военен и полицейски режим за тяхното псевдо – демократично диктаторско владеене и поробление

   
image


Същият е и конфиденциалният статут и режим на проявление и на това емблематично семейство!

семейство Flintstones=семейство Дуло от Богиня Диана и Исус

семейство Flintstones=семейство Дуло от ФЕСИСТЕНА=семейство Дуло от БЕЗИСТЕНА
 
ЕМБЛЕМАТИЧНО СЕМЕЙСТВО от=ЕМБЛЕМАТИТШНО СЕМЕЙСТВО от=
СЕМЕЙСТВО от Мат Диана и Ешуа от Ямбол
това е свещеният генеалогичен произход на всички емблематични семейства в света, всички задължително от феноменния Български Божи жречески род Дуло

image
 
А на тези мили и невинни човечета които колкото и да се маскират и правят на гномчета и на джуджета и непричьом в голямата конспирация и да показват че никакви секретни документи не носят в празните си джобове и торбички, а шапките им са били купени от втората употреба и нямали нищо, ама нищо общо с култовите древно Български (фригийски) шапки, ние ще им кажем:

– Не на нас тези номера! 

НЕ НА НАС ТЕЗИ НОМЕРА=Исуз и Матара  

Я се вижте, гномчета и шпиончета Български, чий ген деца сте!
  
Smurfs от=от Бог Исус и Мария 

Смърфовете от=от Бог Иса и Богиня Матара

И във Франция – бившата изконна Българска имперска провинция, да се скатаете под имената Schtroumpfs, декодиращата програма на Свещения шифър веднага ще ви разконспирира и познае Чии агенти сте! 

Schtroumpfs от=от Бог Исуш и Богиня Матара  

Ето и какво са написали жреците Българи – баш майсторите, на фирмената марка от вътрешната страна на фригийските им шапки:  

ФРИГИЙСКА ШАПКА от=от Фирги Кан на Бок Исуш=от Барги (Българи) Кан (Жреци) на Бок Исуш 

БАШ МАЙСТОРИ= от Исуш и Богиня Матара 

И тука ще кажем на Скуби Ду, че колкото и да ревнува, че обръщаме толкова внимание на другите анимационни персонажи – агенти на Българските конспиратори – илюминати, и ни дърпа да почнем най – после да разсекретяваме неговото досие, ние сме длъжни да кажем няколко основни момента за Българската култова фригийска шапка, които тарикатчетата смърфчета ни казват на ухото и ни казват да не казваме на другите, като ни намигат с по едно око, демек казват "казвайте, казвайте!"...

ОСНОВНИ МОМЕНТИ за=за Иса и Богиня Диана МаМа=за Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ на=ОБРЪШТАМЕ ВНИМАНИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Мат Мария

 

КАЗВАЙТЕ на=на Бикиня Диана и Иза 

Википедия:

Фригийската шапка
, наричана още Шапка на свободата, е мека шапка с конична форма и с издаден напред връх. Носена е от древното население на Фригия (фриги), които всъщност били тракийско племе и живеели в регион в антична Анатолия.
Фригийската шапка била характерен атрибут и за останалите тракийски племена и балкански народи. 
В ранната античност, но и в по-късната, фригийската шапка характеризирала предимно траките и това е засвидетелствано от различни епиграфски паметници.
Често върху гръцките вази троянският герой Парис е изобразяван с фригийска шапка на главата, като тя се е носела не само от фригите, но от останалите тракийски племена. Фригийската шапка отличавала древните западноанатолийци от елините, символизирайки техния негръцки произход.
Римските поети обикновено използвали епитета „фригиец“ в значение на троянец. Фригийската шапка може да се види изобразена върху Траяновата колона, издигната в памет на победите на император Траян над даките, а също така и върху арката на Септимий Север, издигната в чест на победата на римляните над Партия. Македонските, тракийските, дакийските и норманските (12 век) шлемове имат форма, наподобяваща фригийската шапка.

Фригийската шапка носи елинистичен римски синкретизъм, въпреки че прозлиза от персийския бог на спасението Митра. По времето на Римската империя е носена от бивши роби, които са били освободени от техните господари, следователно техните потомци са граждани на Рим, затова носенето ѝ е било често израз или културен символ на свободата в древногръцкото и древноримското общество.

–– и тука се намесваме вече ние с категорична забележка от нас: във всички наши статии ние доказваме с автентични документи, че всички тракийски племена до едно са безкултурни безинтелектуални синтетични племена от човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията на гл.2 от книгата Битие в Светото писание, за които пост – Сътворенчески процеси ви просветихме в статиите ни 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Духовните водачи, настойници, обгрижвачи, надзорници и култиватори и цивилизатори на тия тракийски племена, едно от което са и тракийските келти, заселени във Франция от Българските им жреци, са Българските жреци от генетичните деца и потомци на Българските Богове Демиурзи от гл. 1 на Битие и от цинираните статии.

Българските жреци са авторите и персонажите на херметичната употреба на сакралната Българска фригийска шапка и нейната конфиденциална информационна стойност, така че всичко което се казва по – горе и навсякъде из официалните исторически документи за фригийската шапка, е свързано с тях и касае единствено тях – Българите жреци от Дуло! 

 
Знаете от нашите документи, че всички т.нар. "римски императори" през новата ера от Нерон до Диоклециан, са един и същ персонаж – Кан и Цар (Канцар=Кансар=Кансер=Кайсер) Император Авитохол (33 – 333), който е първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена Павел – Апостол Павел, Свети Павел.
Така че и Император Траян, с който ви запознахме в статията ни


Защо Бойко Борисов, потомъкът на цар Траян, не посети секретния транспространствен полигон за дебаркиране на Извънземните в Саудитска Арабия!
http://bezistena.blog.bg/history/2017/12/02/zashto-boiko-borisov-potomykyt-na-car-traian-ne-poseti-sekre.1580851

е същият персонаж, чието досие разсекретихме и ви припомняме пак от този пост:

Marcus Ulpius Traianus=Булкарин Син на Исус и Матара=Булкарин Син на Исус и Диана Мария   

Marcus Ulpius Traianus=Кан и Сар от Дуло на Бог Исус и Мария    

От горните два документа научаваме, че император Траян е Българин, син на Исус и Мария Магдалена и е Кан/Жрец и Цар, КанЦар, Кансер или Кайсер – което означава Император, от рода Дуло на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

По – горе и на много други места и документи от нашите 980 статии ние постоянно твърдим, че император Траян, който е всички т.нар."римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, всъщност е Кан и Цар Авитохол, който е Павел.
Ето и поредното безапелационно доказателство за тази фундаментална новоепохална истина и тайна, извадено от същата секретна именна титулна папка на Траян:

Marcus Ulpius Traianus=Сар Апитокол от Исус и Мария=Цар Авитохол от Исус и Мария
 
Император Септимий Север също е от "екипа" на Кан и Цар Авитохол, и по – точно е той самият:
 
СЕПТИМИЙ СЕВЕР=Син на Бог Иса и Богиня Матара – Павел 
 
Колкото до Митра и неговото най – херметично и конфиденциално сакрално познание и феноменни практики митраизмус, само напишете в търсачката на Гугъл паролата "безистена и Митра", "безистена и митраизъм" и гледайте в нашите статии по тази тема колко Български Богове ще ви посрещат и прегръщат из тях!
Да не се плашите от многобожие – само двама Бога, и то Българските Богове Демиурзи, Господарите и Властелините на световете, ще откриете – ако не ги откриете, Те ще се заемат по – специално с вас!
 
МИТРА=МАТИР=Матара

МИТРАС=Матара и Иса

МИТРАИЗМУС=Мат Мария и Исуз

image

Бог Митрас с култовата фригийска – българска шапка

Ето още секретни Български печати върху фригийската шапка с конична (конитшна) форма  

ШАПКА на СВОБОДА – та=ШАПКА на Бог Иса и Богиня Диана
 
ШАПКА С КОНИТШНА ФОРМА на=ШАПКА на Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара  

Ще разсекретим и документа в съобщението от Википедия, че Фригийската шапка носи елинистичен римски синкретизъм,за да продемонстрираме за пореден път, че всичко що се дефинира като "римско" е не само чисто Българско, но и Божествено Българско, защото Боговете Демиурзи освен че са Българи, но са ни и генетични родители!
 
СИНКРЕТИЗЪМ=Кан (Жреци) на Исуз и Матара 

РИМСКИ СИНКРЕТИЗЪМ=СИНКРЕТИЗЪМ на Кан (Жреци) на Иса и Мария
съчетание от Българските жреци – зашифровчици на различни, често привидно противоречиви мисловни, идейни течения или вярвания, съществуващи паралелно, както и на обединение и сливане на разнородни начала и различни персонажи в изкуството и лингвистиката и на различни образи в един.
 

image


Енциклопедията е категорична:

Фригийските шапки и гамаши „идентифицират“ тримата влъхви, съобщили за Исус на света, като хора от Изтока в мозайките на базилика в Равена, датиращи от 6 век.

Казват, че фригийските шапки „идентифицират“ тримата влъхви, като хора от Изтока, но това е абсолютно и абсурдно алогично, след като и официално вече се признава, че фригийскатга шапка е на траките, а ние доказахме, че не е на траките, ами е сакрален конфиденциален информационен и разпознавателен атрибут на тяхната племенна аристокрация и Духовни водачи Жреци и Царе от Българския род Дуло!
Сиреч и култовите трима влъхви са жреци и посветени Българи като Отец им Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът, които разнасят информацията за Него!

Ето ги! 

ТРИМАТА ВЛЪХВИ=Бълхари от Богиня Мат Диана

Имената на тримата влъхви са Каспар, Мелхиор и Балтазар, а на гръцки са Аппеликон, Америн и Дамаскон, в които  
 
КАСПАР МЕЛХИОР БАЛТАЗАР=Балкари Кан (Жреци) и Заре на Бог Иса Ел (Змей) и Богиня Матара 
 
АППЕЛИКОН АМЕРИН ДАМАСКОН=Болкари Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мад

Упорито се криеше досега, че феноменния титул влъхви означава маги, магьосници, защото този титул на свръхестествен статут от дълбока древност е характерен само за Българската жреческа каста, поради което в много древни документи Българите са наричани народа на Магите



Френската революция

Червената фригийска шапка като символ на свободата става популярна по време на Френската революция, макар и не веднага: на 19 март 1792 г. в Якобинския клуб е прочетено писмо от кмета на Париж, осъждащо носенето на червения калпак.
Отначало е носен от каторжници на галерите, но това е забранено с декрет от спетември 1793 г.
На 20 юни 1792 г. демонстранти нахлуват в двореца Тюйлери и заставят краля да си сложи фригийска шапка, подадена му на пика, и да вдигне наздравица за нацията.

На известната картина на Йожен Дьолакроа „Свободата води народа“ (1831) Свободата е изобразена с фригийски калпак. 
Мариана, националният символ на Франция, също се изобразява като девойка с фригийска шапка.


СВОБОДА ВОДИ НАРОДА=Бог Иса и Богиня Диана ВОДИ НАРОДА 

А Марияна е Марияна, защото е от Мария + на (кодировъчен назал)=Мария
 

 
image
 
Санкюлоти с фригийски шапки и трицветни кокарди 

ТРИЦВЕТНИ КОКАРДИ=
Братя от Кан (Жреци) на Диана и Иса от Дракия (Дракона)

Sans-culotte се наричат революционно настроените бедни в Париж, от третото съсловие, по време на Великата френска революция.
Названието им идва от израза sans culotte („без кюлоти“): през XVIII в. мъжете от богатите съсловия са носили кюлоти - къси точно до под коляното панталони, тип брич, с дълги чорапи, а бедните са носели дълги панталони.
Санкюлотите са преобладаващото мнозинство в Националата гвардия - те са тези, които щурмуват Бастилията и по-късно Тюйлери и отхвърлят монархията.
След 1792 година много държавни служители започват да се обличат като санкюлоти, този стил дори става на мода.
В периода 1792—1795 г. санкюлоти образно започват да наричат всички радикално настроени революционери.


Нека да възстановим мъжествеността и сакралитета на Българските духовни и прогресивни водачи и бунтари и революционери на поробения Българо – тракийски френски народ, като им събуем долните женски гащи кюлоти и им облечем мъжествеността и саможертвеността на генетични жертвени потомци на Българските жреци от Исус и Мария Магдалена! 
 
САНСКЮЛОТТИ=Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Исус=Кан (Жреци) от Дуло на Дионисиус
жертвени генетични жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния династичен род Дуло

 
Първоначално анимационионния филм се казвал  Mysteries Five –– Мистерии Пет, после  Who’s S – S – Scared ? , което значи Кой е S – S – Scaredо ?, но скоро името е сменено на Scooby – Doo, с израза Where Are You!  –– Скуби Ду, къде си?

Нека се спрем поотделно върху съдържанието на тези имена на филма, в които е видна за посветените в конспирацията основната идея на авторите му:

Mysteries Five=Бог Исус и Богиня Матара

В първоначалната основна идея на култовия сериал са заложени отново и задължително пак Българските Богове Демиурзи, Които са заложени в основните идеи на цялото човешко битие и история на земната цивилизация от нейното създаване до сега, както и в самия фундаментален израз!   

ОСНОВНА ИДЕЯ от/за=от/за Иса и Богиня Диана  

ЧОВЕШКО БИТИЕ=Бок Ешуш и Богиня Диана

ЧОВЕШКО БИТИЕ на=на Кан (Жреци) на Бог Ешуш и Богиня Диана
човешкото битие на Земята е създадено и управлявано от Българските Богове Демиурзи за развитие и еволюция на Техните генетични потомци Българите от рода Дуло, главни и основни персонажи в транс – епохалната епична реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация"!

СЪЗДАНИЕ от=от Исуз и Диана

СЪЗДАНИЕ от=СЪЗИДАНИЕ от=от Дионисиуз
от Българските Богове Демиурзи, имплантирани в херметичния им сдвоен синкретичен митологичен образ на бог Дионисиус, Дионис 

Да разкрием мистериозният уплашен персонаж във второто междинно наименование на сериала Who’s S – S – Scared ?, което в правия му текст означава Кой е уплашен?, и ние щото това ни е работата да търсим във всички култови и категорийни изрази нашите Богове и най – важното винаги да ги намираме в тях, веднага ги откриваме и в този израз и име на сериала и ви запознаваме и вас с Тях, защото Те са ни възложили тази мисия за разсекретяване на тайната за Тях:
 
ТЪРСИМ НАШИТЕ БОГОВЕ=Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

image

И така:

– Who’s S – S – Scared ?
Кой е уплашен?

 
В декодиращата програма на Свещения шифър анаграмната въртележка ни пита:

Who’s S – S – Scared=
Who’s (кой е?) Сина на Крисдос (Христос)=
Who’s (кой е?) Сина на Исус от Дракия=
Who’s (кой е?) Сина на Исус Дракона  –

На този постоянен епичен епохален въпрос на Българите, вкарани вече в скотобойната за окончателното ни затриване, кой е Синът на Исус и Мария Магдалена, обещан ни от Тях за Спасител на Българите и на света, ние отговаряме във всяка наша от всичките ни 990 статии, че Той е селектираният и отгледан при екстремални реалити условия през генеалогията на 100 съхранили чистотата и светостта си поколения на Негови предци през последните 2000 години висш и върховен експериментален продукт, апогей и еманация и апотеоз на Любовта и потомството на Исус и Мария Магдалена и на Техния транс – епохален реалити екстремален драматичен спектакъл "Българите и човешката цивилизация", като сега посочваме конкретно и неговия статут:

Who’s S – S – Scared=Кан (Жрец) и Сар, Син (потомък) на Бохиня Диана и Исус


image
 
След като отговорихме с тия документи Кой е Сина на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, сега с крайният вариант на името на сериала

Scooby – Doo
, Where Are You!  –– Скуби Ду, къде си?
 
разсекретяваме този отчаян вопъл и призив към Българските Богове и го изпращаме на точния им адрас:
 
Скуби Ду къде си=къде си Иса и Бокиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пилотният випуск на сериала Скуби Ду дебютира на канала на CBS на 13 септември 1969 година.


image 

 
Сюжетът на мултифилма се върти около кучето Скуби Ду и четири младежи, членове на на корпорацията Секрет и Мистерии – Фред, Норвил Шаги, Дафна и Велма.

СКУБИ ДУ=Иса и Бокиня Диана
синкретизираният сдвоен животински конспиративен образ на Българските Богове

Ето и защо героите от сериала носят тия имена:
 
ФРЕД  НОРВИЛ ШАГИ  ДАФНА  ВЕЛМА=
Болгари от Бог Ешуа Вер (Змей) и Богиня Диана от Диямбол –
за да ни декларират жреческия си генезис от Българските Богове от техния първопрестолен град Диямбол – едно от основните древни имена на Ямбол, по което са кръстени древните Олимпияди – жречески песенно – танцови мероприятия на творене на чудеса от Българските жреци, провеждани периодично в първосвещения божи град Ямбол! 

ДИАМБОЛ=ОЛИМБАД=Олимпиада

Пътувайки с  Mystery Machine – Машина на мистерии, нашите герои се сблъскват с призраци, духове, чудовища ( монстерс), извънземни и други свръхестествени същества, които тероризират местното население. 

image
Ето и пусковата стартова парола на чипа на ключа на тази Mystery Machine, за да можете да я карате и вие!

Mystery Machine=Исуш и Мат Мария  

МАШИНА НА МИСТЕРИИ=Исуш и Мат Мария

MONSTERS=Исус и Матара

След като разследват, събират улики и доказателства и разпитват подозираните, героите започват да разбират, че призраци и други паранормални явления всъщност не съществуват и започват да ловят истинските злодеи.

Само че ние знаем, че призраците и другите паранормални същества и явления  съществуват, и те са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !   

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  – 
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение 

Така че Извънземните ще ловят наистина истинските злодеи и ги изправят пред безпрестрастните Съдебни заседатели на Съдния ден, които сме ние, Българите от небесното и земното Всемирно Бяло Братство, а пък ние ще им хвърлим още един спасителен пояс сега на злодеите, за да им дадем шанс за спасение и за тях и за да си облекчим после работата в процесите!

ИСТИНСКИ ЗЛОДЕИ=Кан (Жреци) от Дуло на Сина на Диана и Исус
генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от рода Дуло от генеалогията на Техния син Павел, получили черните роли на злодеите в драматизацията Българите и човешката цивилизация

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Хана – Барбера продуцира редица вторични сериали и продукции докато през 1997 г. не се слива с Warner Bros, които оттогава поемат продукцията.
Въпреки, че форматът и съставът на шоуто се променя значително през годините, най-познатите версии представят говорещо куче Скуби Ду и четиримата познати ни  тийнейджъри

image

Джоузеф Барбера дели с Вилям Хана седем награди „Оскар“ – The Academy Awards или  Oscars и осем награди Еми – Emmy Award.  

Ето Кои са Доаените и Продуцентите на всички творци в сферата на изкуството, които подготвиха и издигнаха двамата Българи на това идолно ниво за ретранслатори на Божиите сакрални секретни послания:

Academy Awards=Кан (Жреци) от Иса и Богиня Мадара Диана 

Oscars=Кан (Жреци) и Саре на Иса
 
Emmy Award=Богиня Мад Мария 

Преведени на повече от двадесет езика, техните рисувани филми се превръщат в културни икони, радват се на широка гледаемост и до днес, а героите в тях намират място в редица игри, книги, комикси, списания и други филмови продукции, несъмнено ставайки любимци на малки и големи.
 
Сиреч така двамата Български жреци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена изпълняваха своето неотменимо перманентно задължение и мисия да мултиплицират и преекспонират навсякъде сакралната Божия Българска информация, закодирана с помощта на Свещения шифър във всички информационни носители и средства за масово осведомяване и информиране чрез култовите анимационните филми за малки и големи и техните вечни герои !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Вилям Хана и Свети Джоузеф Барбера и постоянното присъствие на Вси Светии, вси наши пресвяти предци и родители на временна служба в Божието измерение на още много малко време разделените светове!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
15.12.2017 22:24
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674768
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!