Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2014 21:05 - Внимание! Оставят ни без жилища? Светът днес, Автор: kolevm38
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4516 Коментари: 1 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
България е сред страните с най-много собственици на жилища. Най-много хора разполагат със собствен дом във Видин и Бургас – около 90 %, докато в София 1 от 5-има е под наем. По този показател Варна се доближава до столицата, но въпреки това около 90 % от българите живеят в собствени жилища, не плащат наем и не зависят за подслон от никого.

image

Човек с покрив над главата си е прекалено силна заплаха за създаването на сегашната феодална олигархия която потомствено иска да владее малкото си кралство. Човекът със жилище утре може да го продаде, да се изсели, да се окаже с пари и да спре да е зависим за храната си, а следователно и неуправляем от престъпната групировка.

Човекът със жилище, заплаха за властта

Собствениците на апартаменти в блокове, които не са провели общо събрание, не са избрали управително тяло на входа и не са се регистрирали в общината, да плащат данък сгради в двоен размер, съобщава в. “СЕГА“. Идеята бе лансирана от зам.-председателя на парламентарната комисия по регионално развитие Николай Пехливанов (“Атака”).

Целта – Зад всяко действие стои мотив

image

Все по-често ще сме свидетели на подобни “импулсивни” предложения.
Ще започне и яко облъчване в медиите на тази тема, за да се изкарат потърпевшите, врагове. Нито един закон или предложение в парламента ни не са случайни, без преценена изгода за една или друга престъпна структура. (Престъпната структура навсякъде е една – юдомасонското еврейство! То владее и ръководи задкулисно целия свят. Еврейстовото, в лицето на банкерите, отне на хората земята, направи ги безимотни и безправни - наемни работници, и сега настоява да отнеме и последното, което имат - собственото жилище!)
Атака, ако забелязвате въпреки, че на думи са за ред и закон, до сега не са казали и дума срещу напълно незаконните цигански постройки и гета направени без нито един документ и за които не се плаща и лев данък.

Защо? – Тези постройки са почти без стойност, а тук става дума за милиарди левове които ще могат да се откраднат.
Тази идея не е нова. Със 100 % сигурност е обмисляна поне от години и малко по малко се работи в тази насока.

В страната ни все по-малко неща остават за крадене (освен жилищата на хората) за това, сега с новите високи данъци и огромни глоби (по-големи отколкото за убийство на човек – 800 лева бе глобата за убийците на онзи убит дядо в гората).

Има много хора в малки градчета или дори в големите – които едва свързват двата края, но имат жилища и това е начин да им вземат и това – Тоест, като им натрупат огромни глоби с лихвите. После съдия изпълнител, търг и жилищата ще са продадени, а тези които са на улицата ще са в тяхна власт и за хляб и за подслон.
За това, тези огромни глоби и лихви – за безработни и бедни – не са случайни.
Хората в по-малките градове ще са тези които основно ще пострадат:
На тях от 20 години преднамерено се отнема всичко (Всяка фирма минала определен размер оборот задължително е длъжна да се пререгистрира в София за да създава нови работни места в столицата, за сметка на провинциите). Липсата на здравеопазване, елементарни услуги (за един печат не рядко се налага да се ходи в София) също не е случайна.

Въпросът е потокът от пари да се канализира към столицата (За да се тушира напрежението там с подаяния), а провинциите да могат да се източват безконтролно. Смъртността от сърдечни и респираторни заболявания например, при хората в трудоспособна възраст бележи рекорди във Видин, но едва ли на някой му пука от това.

Средната продължителност на живота е по-висока само в столицата докато в провинциите тя спада. Смятате ли, че това пак е случайно? Не. Нищо не се прави без цел.
Доходите са най-високи в София. Втори по заплати са уж във Варна, но възнагражденията са с 1/3 по-ниски от софийските, докато във Видин например вземат почти 3 пъти по-малко за труда си (!), отколкото в столицата.

Глобите и данъците обаче са еднакви за всички!

Ако забелязвате колко безпроблемно и без никакви дебати минаха новите глоби през медиите!

В нито една медия, в нито едно издание, този въпрос не бе засегнат, а “журналистите” удобно и за пореден път подминаха този жизнено важен за стотици хиляди, проблем, в интерес на престъпния картел.

Ако не сте внесли здравната си вноска, глоба и я дайте с 36 месеца назад – Глобите от порядъка на 500-1000 лева, за какво ли не, точно за най-бедните не са случайни.
Малко по малко върху хората се трупат разходи като целта е те да не удържат в един миг. 10 лева тук, 24 там, още 5 или 15 на трето място и те се трупат.
Едва ли управляващите ни не знаят, че сумата от 25 лева месечно, за стотици хиляди означава – или плати, или умри бавно от глад, или стой на студено и без електричество.
Напротив – както се знае, нищо в тази държава не се прави без някаква цел.
Със сигурност ще се приемат и още разпоредби и закони, които да ускорят този процес и да го улеснят. Задължително саниране, нови лихви по неплатени осигуровки, нови още по-високи глоби и т. н.

Важното е хората да се товарят с разходи – поне 30-40 % са толкова бедни, че няма да удържат.
Това са стотици хиляди жилища, за милиарди.
Дори в момента данъчните власти вече работят с техни съдии изпълнители и се продава на техни хора, а когато се натрупат още разходи, процесът ще се ускори и ще се открадне и това.

Завръщане на крепостното право

Селянинът няма право да напуска феодалното владение на сеньора си, освен ако не се откупи.

Защо се прави:

Съмнява ме да им пука за напълването на хазната ни. Ако за 20 години на някой му във властта му пукаше, нямаше да сме последната и най-бедна държава в Европа без нито една магистрала, с отчайваща инфраструктура и без елементарно здравеопазване за по-голямата част от населението. Тук, както винаги, 100 %, има  нещо гнило!
Или целта да крадат повече, или искат гласоподавателите им да останат – а това са основно циганите.

Целта е да не излизат повече хора в чужбина – Крепостничество
Имаш дълг, стоиш в кочината и гласуваш. Ако циганинът дължи пари тук, как ще излезе?
Има и друго – Така се задържат и българи – Стотиците хиляди квалифицирани, които ходят да работят нелегално в чужбина (като няма тук работа), берат портокали, работят като болногледачи, строители, шофьори и т.н., пазарят си от тамошните магазини, там се хранят и плащат сметки, а парите от ДДС отиват в чужбина.

Нашите не могат да ги крадат.
За 20 години официално страната е обезлюдяла с 2 милиона – Неофициално едва ли тук с циганите сме повече от 5.5 – 6 максимум милиона. Много хора от години са в чужбина, но водят по статистика, че уж живеят в България.

С крепостничество ще се опитат да ги задържат. Иначе с този темп на изселване от страната, след 10 години тук ще има само баби, дядовци, от една страна, и цигани, политици и олигарси – Все хора които ако няма от кого да крадат ще умрат от глад.
Това е данък който искат предварително да вземат, ако ги напускаш. Един вид откуп – плащаш им и се махаш.

sobstvenik.com

...................

Григор Симов:
От както е писаната история, сатанинското юдейство държи народите, под една или друга форма на робство или крепостничество. Сменят се само названията на политическите системи, но реалноста е една: еврейски феодализъм, вкл. при демокрацията и комунизма (макар тези две еврейски феодални системи да изглеждат - антиподи). И със всяко ново "освобождение", или смяна на поредната политическа система, независимо дали с революция или чрез "преустройство", животът става все по-лош и по-труден. Другото е - юдейска пропаганда, т.е. лъжа!




Гласувай:
13



1. minevv - da
19.02.2014 17:55
много вярно
благодаря за поста,, ..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317288
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031